3 Aralık 2016 Cumartesi

Tatlı Bir Aşk Hikayesi : ISLA VE MUTLU SON-STEPHANIE PERKİNS


Isla ve Mutlu Son, hem tatlı bir aşk hem gerçekçi bir dostluk hem de John Green ve Rainbow Rowell sevenlerin ellerinden bırakamayacağı bir "ilk aşk" hikâyesi.

Aşk onları bir yaz günü, asla uyumayan şehrin sokaklarında yakalamıştı… ama ya ona sahip çıkmak düşündükleri kadar da kolay değilse? 

Romantizme umutsuzca inanan Isla, lise birinci sınıftan beri kendini çizdiği karikatürler arasında kaybetmiş Josh'a âşıktı. Yaz tatili esnasında Manhattan'da yaşanan tesadüfi bir karşılaşma sonrasında Isla belki de aşkın o kadar da uzakta olmadığını fark etmişti. Ancak yeni okul yılının başlamasıyla Isla ve Josh, her genç çiftin karşılaştığı güçlüklerle yüz yüze gelmek zorunda kalmışlardı: ailevi sorunlar, gelecek kaygısı ve birbirlerinden ayrılmak zorunda kalabilecekleri gerçeği. 

Bu içinizi ısıtacak, tatlı aşk hikâyesi New York sokaklarını, Paris'in büyülü havasını ve Barcelona'nın ateşli atmosferini yansıtırken, sevilen başka iki çifti de yeniden okurla buluşturuyor: Anna ve Etienne, Lola ve Cricket. 

(Tanıtım Bülteninden)


Herkese merhabalar :) Malesef ki okullarla ilgili sorunlarımız olduğu için o kadar stresli bir dönemden geçtik  ki kitap bile okuyamadık.(En kötü yanı da bu oldu :( ) Bu arada belki kafam dağılır diye e-kitap olarak birkaç kitap okuyabildim.Okuduklarımdan biri de Isla ve Mutlu Son'du.

Ben aslında kitapları dokunarak okumaya seviyorum.Ama dediğim gibi bu sıra sadece kafamı dağıtmak için okudum.Kitap yorumuna gelince yazarın okuduğum ikinci kitabıydı.İlk kitap için buraya tık tık.

Lola ve komşu çocuk ve Anna ve Fransız Öpücüğü(daha okumadım) seri kitabıymış.Ben bilmiyordum :D Bana kalırsa tam bir gençlik kitabı fakat böyle çok uçuk kaçık da değil.Yani sanki bir arkadaşınızın kardeşinin hayatını dinliyor gibi.Samimi ve içten bir anlatımı var bence.
Son olarak,mutlaka okumanız gereken bir kitap diyemem ama sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız eğer kafanızı dağıtmanız ve kalbinizi ısıtmanız için iyi bir öneri olabilir.

                                                                                            Keyifli Okumalar ve Bol Kitaplı Günler :)
                                                                                                      Bi'Psikolog'dan sevgilerle...


ALINTILAR:


"Ufak tefek olmanı seviyorum. Seni cebimde taşıyabilecek olmayı seviyorum."




"Telefonlar kafa dağıtıcıdır. İnternet kafa dağıtıcıdır. Sana bakışları var ya? Kafası dağılmış falan değildi. Kendini sana kaptırmıştı."




Durumlar ne kadar fazla değişse o kadar aynı kalıyorlar."







! SPOİLER İÇEREBİLİR !

Romanda beğendiğim çok orjinal bir fikir vardı Josh'un hayatını otobiyografik çizgi roman olarak çizmesi çok güzel fikirdi.

2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Sizi takibe aldım bende bloguma beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen katıldım. Sizide bloguma beklerim www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil